فاصله بین دندان های کودکان از دید دندانپزشک اطفال

همه افراد دوست دارند دندان هایی ردیف و بدون فاصله داشته باشند در این مطلب دندانپزشک اطفال برای شما علت این مشکل را بیان می کند:

علت چنین فاصله ای در بین دندان ها که از همان سنین کودکی نیز مشاهده می شود، به ارث بردن این مشکل است. این مشکل به این دلیل است که وقتی دندان های بزرگی در یک فک کوچک قرار گرفته باشند به علت کمبود فضا دندان ها روی هم قرار می گیرند و برعکس زمانی که دندان های کوچک درون فکی بزرگ قرار می گیرند بین دندان ها فاصله ایجاد می شود، با توجه به این که این مشکل ارثی هست؛ کودک ممکن است فک بزرگ را از یکی از والدین و دندان های کوچک را از دیگری به ارث ببرد.

فاصله بین دندان های کودکان از دید دندانپزشک اطفال
تشخیص بیماری باید با پزشک اطفال و یا دندانپزشک اطفال صورت بگیرد، به طور کلی برطرف کردن آن انجام ارتودنسی است، اما همیشه لازم به ارتودنسی نمی باشد در مواردی خاص این کار باید بدون انجام ارتودنسی صورت بگیرد، برخی از بیماران دچار یک فاصله بین دو دندان پیشین خود هستند که اصلا نمای مطلوبی ندارد. این بیماران هیچ مشکلی از لحاظ روابط فکی ندارند و سایر دندان ‌های‌ شان نیز به طور طبیعی است. در عده ای دیگر از این بیماران عدم تناسب فک با دندان هاست و در برخی دیگر از بیماران مهار لب بزرگ ‌تر از حد بوده و تا ناحیه فضای بین دو دندان پیشین توسعه پیدا کرده و در زمان رویش دو دندان پیشین باعث ایجاد فضا بین این دو دندان شده. اگر لب این بیماران به موقع جراحی می ‌شد و کوچک ‌تر می ‌شد این مشکل زیبایی برای بیمار به وجود نمی ‌آمد. لذا توصیه می شود که کودکان را نزد دندانپزشک اطفال خوب برده تا با تشخیص به موقع و درست مشکلات برطرف گردد.

در واقع اگر فاصله بین دندان ها در دندان هایی جلویی در کودکان باشد، یا حتی در بزرگسالان، می توان با کامپوزیت نوری بین آن ها را پر کرد، این کار مزیت هایی دارد از جمله این که در این نوع ترمیم از دندان هیچ مقداری برداشت نشده و تراش داده نمی ‌شود بلکه با استفاده از تکنیک ‌هایی این مواد، چسبندگی محکمی با دندان پیدا می ‌کنند. مزیت دیگر این که اگر از این کار منصرف شدیم می توان به راحتی با مراجعه به دندانپزشک اطفال مورد نظرتان آن را بردارید یا این که می توانید آن را سالیان سال بین دندان های خود حفظ کنید، این ترمیم ها علاوه بر زیبایی و بر طرف کردن مشکل فاصله بین دندانی می توان به راحتی مسواک زد و غذا خورد و حتی با انجام عمل جرم گیری زیبایی آن دو چندان گردد.

مطالب مرتبط:

توصیه های یک دندانپزشک اطفال

نظر دندانپزشک اطفال درباره نیش زنبور

مطالب آموزشی 

دندانپزشک اطفال