پزشک اطفال :ریزش آب دهان کودک

پزشک اطفال درباره ریزش آب دهان کودک می گوید.

بیشتر نوزادان و خردسالان همواره آب از دهانشان تراوش می شود.اما کودک شما ممکن است به دلیل شرایط خاصش آب دهان بیشتری داشته باشد. مثلا شرایطی مانند درآوردن دندان،سرماخوردگی یا آلرژی ها .به هر حال ، بعد از دو سالگی بیشتر کودکان می آموزند که چگونه بزاق دهانشان را ببلعند.کودکان مبتلا به چالش هایی نظیر فلج اعصاب مغزی نخاعی، یا مبتلایان به اختلالات عصبی ممکن است تا مدت طولانی تری در بلعیدن بزاق دچار مشکل باشند.اگر کودک شما هرگونه مشکلی در کنترل آب دهان یا لکنت در سخن گفتن دارد این می تواند نشانه آن باشد که کودک شما از اختلال یا بیماری بالینی رنج می برد .از آنجایی که کودکان هنوز در حال رشد ذهنی و جسمی هستند ، تشخیص هرچه سریع تر اختلالات فیزیکی عصبی روند درمان را هموارتر خواهد کرد. چندین بیماری و وضعیت بالینی وجود دارد که با این علائم در ارتباطند .فراموش نکنید که مشکل کودک ممکن است ناشی از یک نقص در سلول های عصبی باشدو درمان و مراقبت های خاصی نیاز داشته باشد.

پزشک اطفال

پزشک اطفال

اقدامات زیادی وجود دارد که شما می توانید با انجام آنها به کودکتان کمک کنید تا میزان آب دهانش کاهش یابد:

با پزشک اطفال یا در مواردی که مشکل دندان درآوردن است با دندانپزشک صحبت کنید .دلایل متعددی وجود دارد که یک کودک در زمانی خاص دچار ترشح زیادی بزاق یا اختلال تکلم می شود.

لب ها و دهان کودکتان را تقویت کنید. در برخی از موارد کودک در کنترل انقباضات دهان و زبان و نگه داشتن بزاق در دهان ناتوان است .

بازی هایی هستند که توانایی کودک را تقویت می کنند.

به یاد کودکتان بیاندازید که قورت دهد.هر وقت دیدید آب از دهان کودکتان سرازیر است یا مثلا با دهان باز بازی می کند به یاد کودک بیاندازید که دهانش را ببندد و بزاقش را قورت دهد.

به کودکتان جایزه دهید. برای این منظور دادن جایزه های کوچک و یا آماده کردن جدول جایزه بسیار مناسب خواهد بود. 

مطالب آموزشی 

دندانپزشک اطفال