کیفیت روش های بی حس کننده موضعی

در خصوص نقش سیستم های عصبی مرکزی در دندانپزشکی اطفال گفتیم. اینکه بعد از مدتی بعد از اینکه دندانپزشک اطفال یا دندانپزشک ترمیمی با لیزر ، عمل بی حسی را انجام داد، علائمی همچون بی حسی یا گز گز کردن اطراف دهان، گیجی، صدادرگوش و غیره را تجربه خواهید کرد.

اما به طور خلاصه استفاده از بی حس کننده های موضعی در دندانپزشکی اطفال کیفیت و کمیت روش هارا به میزان پیشرفت های دیگر در این زمینه تغییر داده است. در کودکانی که از نظر روانی به خوبی آماده شده اند،بی جسی موضعی کیفیت بالایی داشته ومعمولا برای حذف کامل درد کافی است.

کیفیت روش های بی حس کننده موضعی

 ضد دردها

گاهی استفاده از دارو های تسکین دهنده درد ممکن است برای بیماران خردسال لازم باشد. این مواد که برای تسکین درد بکار می روند، ضد درد نامیده می شوند. بطور ایده آل، دارو های ضد درد باید درد را بدون تغییر قابل ملا حظه های در هوشیاری تسکین دهند.ضد دردها در بافت های محیطی یا بطور مرکزی در مغزو طناب نخاعی یا در هردو عمل می کنند.

تصور میشود که ضد درد های مخدر به طور اولیه در CNS عمل می کنند. ضد در های غیر مخدر، مثل عوامل ضد التهاب غیر استروییدی به عنوان مثال ایبوپروفن برای کاهش التهاب هم به صورت محیطی وهم درCNS عمل می کنند تا انتقال در را کاهش دهند. اکثر درد ها دندانی در کودکان را می توان با مواد غیر مخدر کنرل نمود.با این وجود، کودکان همه سنین قادر به تجربه درد هستند و اخیرا برخی محققین نگرانی را در مورد این که نوزادان و کودکان کوچکتر ممکن است به دنبال برخی پروسه های کلینیکی کنترل درد کمی را دریافت کنند، اظهار کرده اند.

 

مطالب مرتبط :

سمیت بی حس کننده های موضعی در دندانپزشکی اطفال

روند بی حس کننده های موضعی

کنترل درک درد به کمک دندانپزشک

درباره مهسا رکنی

دکتر مهسا رکنی دندانپزشک کودکان , دندانپزشک اطفال , دندانپزشک کودک , دندانپزشکی کودکان بدون بیهوشی , دندانپزشکی اطفال با سدیشن

مطالب آموزشی 

دندانپزشک اطفال